Wat doen we

Tuinberegening

Wat is tuinberegening

Tuinberegening is een systeem dat ervoor zorgt dat uw tuin van water wordt voorzien. Het is een automatisch systeem dat via sproeiers en/of druppelaars water aan de planten en het gras geeft. Tuinberegening is een ideale oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om dagelijks met een gieter rond te lopen, maar wel graag een groene en gezonde tuin willen hebben.

Tuinberegening van Besselink

Hoe gaan we te werk

01.

Voorbereiding

Samen maken we een perfect plan voor de tuin en kunnen wij jullie van a tot z advies geven 

02.

Uitvoering

Als het plan tot de puntjes is uitgestippeld gaan onze vakmensen aan de slag met het plaatsen en instaleren van de systemen. 

03.

Genieten

Met een sproeisysteem van Besselink kan je het hele jaar door genieten van een tuin in de bloei.

Dit is waarom

je voor ons moet kiezen

Kwaliteit

Door onze kennis kunnen wij een deugdelijke en betrouwbare installatie aanleggen.

Betrouwbaar

Wij zijn een betrouwbare partner in het plaatsen van de tuinberegening het adviseren.

Gespecialiseerd

Met onze jaren lange ervaring hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw tuin.

Waarom tuinberegening?

Wil jij een gezond en groene tuin? Een tuinberegeningssysteem helpt je daar bij. Het systeem kan op verschillende manieren worden aangelegd en afgesteld, afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de eigenschappen van uw tuin. Zo kan het systeem bijvoorbeeld zo worden ingesteld dat het op bepaalde tijden van de dag automatisch begint te sproeien, zodat uw planten en gras altijd voldoende water krijgen. Daarnaast kunt u met tuinberegening ook gerichter en efficiënter water geven, waardoor u water bespaart en uw waterrekening lager uitvalt. Wilt u meer weten over tuinberegening en wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin? Neem dan contact op met ons en wij vertellen u graag meer over de voordelen en het gemak van een automatisch beregeningssysteem voor uw tuin.